H et boek van je leven' is een prachtig vormgegeven boek. Het kan je helpen te begrijpen waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt en geeft je houvast voor de toekomst. Maar het kan ook gewoon als terugblik dienen.

Jouw boek komt tot stand aan de hand van een interview met Marcel Rözer; bekend journalist en schrijver van diverse biografieën.

 • Hennie Grol
  Een unieke terugblik op een bewogen loopbaan.
  Hennie Grol
 • Caroline Kastelijn
  Indrukwekkend. Wat een bijzondere manier om naar je eigen leven te kijken. Een echt cadeau.
  Caroline Kastelijn
 • Helen de Vries
  Het was dé manier om te kijken naar de bepalende krachten in mijn leven. Vooral het feit dat het boek nog niet af was heeft me zeer geïnspireerd.
  Helen de Vries
parallax background

H oe komt jouw boek tot stand?


De afspraak

In een telefonisch onderhoud overlegt de schrijver over de te kiezen koers. Is er een centrale vraag? Wordt er terug geblikt op een carriere? Of gaat het om een levensverhaal? Al naar gelang de keuze wordt er een afspraak gemaakt.


Het interview

Het interview vindt bij voorkeur plaats bij de geïnterviewde thuis. Er is rust en ruimte nodig, houd rekening met minimaal 3 uur.


Eindredactie

De geïnterviewde houdt ten allen tijde de eindredactie. Als het verhaal af is, wordt de digitale versie ter lezing gestuurd. Na correctie gaat het boek naar de vormgever.


Het boek

Het verhaal wordt ingedeeld in hoofdstukken over jouw leven en afgesloten met leestips. Daarna zijn er bladzijden leeg. De toekomst is aan jou.


Over de interviewer

Marcel Rözer is schrijver/journalist. Hij won de Hard Grasprijs voor het beste sportverhaal en de Nico Scheepmakerbokaal voor het beste sportboek. De pers over zijn familiebiografie ‘Zo Vader’: ’Hier is iemand het werk die niet alleen een lekker leesbaar memoir wil oplepelen, maar ook niet schuwt om zijn eigen potentiële donkere kant bloot te geven. Kortom, een échte schrijver.’

Bestel jouw boek van je leven!


Vul onderstaand formulier in, dan maken we een afspraak voor de intake.
Een e-mail sturen naar m.rozer@upcmail.nl kan ook.
Of bel direct voor een afspraak 06 55 13 18 48.


 

  [recaptcha]